Nico Reynders

Senior Vice-President van Bone Health business unit binnen UCB | Over courageous leadership

Nico Reynders brengt op CHRO Day zijn visie op moedig leiderschap (courageous leadership). Hij is een gepassioneerde professional met een gevarieerde achtergrond en ervaring in verschillende sectoren (farma, dienstverlening en productie). Zijn sterke geloof in een duidelijke strategie in combinatie met de kracht van cross-functionele samenwerking en de juiste cultuur, heeft hem toegelaten een gevarieerde, wereldwijde carrière uit te bouwen.  

Nico leidt momenteel (sinds 2 jaar) de Bone Health business unit binnen UCB wereldwijd. Hij maakte de switch van HR naar de business na 26 jaar internationale HR-ervaring. Hij woonde en werkte in 3 continenten (Europa, US, Azië) en leidde zowel grote internationale teams van HR-generalisten als expertisecenters. Voor hij bij UCB aan de slag ging, werkte hij 12 jaar in consulting bij Accenture, Hudson, Randstad en Munters. 

Nico heeft een masterdiploma in Financiële en Economische Wetenschappen, specialisatie Human Resources Management. In 2014 behaalde hij een Executive MBA - General Management Program aan Harvard Business School. 

Hij is getrouwd met Kristina, vader van 2 dochters en een echte sportfanaat, vooral triatlon en golf.