Informatie

Over CHRO Day

CHRO Day is een initiatief van House of Executives. De conferentie is in 2024 aan zijn zesde editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor CHRO’s en HR-directeuren. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De CHRO Day staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. 

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname aan CHRO Day België is voorbehouden aan CHRO’s en HR-directeuren van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.
Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CHRO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op met Daphné Debaenst.

Deelname is kosteloos als u lid bent van House of Executives, als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel.

We kijken uit naar uw registratie! 
Als u zich inschrijft, verwelkomen wij u graag en rekenen wij op uw komst (indeling locatie, catering, etc.). Kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan vragen wij u vriendelijk zich tijdig en uiterlijk 1 week voor het event af te melden. Bij laattijdige annulering of niet-gemelde afwezigheid zijn wij genoodzaakt een compensatiefee van 100 euro aan te rekenen. 

 

 

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering later dan 1 week voor de datum van het event, wordt een bedrag van € 100  in rekening gebracht. Dit omdat we rekening houden met uw komst (locatie- en, cateringkosten) Afmelden kan via e-mail aan Phaedra Vanhaeren.

 

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al uw inhoudelijke en commerciële vragen

Daphné Debaenst
stuur een e-mail

Voor al uw praktische vragen 

Phaedra Vanhaeren
stuur een e-mail