Informatie

Over CHRO Day

CHRO Day is een initiatief van House of Executives. De conferentie is in 2023 aan zijn vijfde editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor CHRO’s en HR-directeuren. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De CHRO Day staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. 

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel.

We kijken uit naar uw registratie! 
Als u zich inschrijft, verwelkomen wij u graag en rekenen wij op uw komst (indeling locatie, catering, etc.). Kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan vragen wij u vriendelijk zich tijdig en uiterlijk 1 week voor het event af te melden. Bij een niet-gemelde afwezigheid rekenen wij 50 euro aan. 

Deelname aan CHRO Day België is voorbehouden aan CHRO’s en HR-directeuren van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.
Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CHRO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op met Daphné Debaenst.

 

Covid

Het event vindt plaats op 26 april 2023. De dan geldende richtlijnen vanuit de overheid worden gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot 1 week voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50  in rekening gebracht. Dit omdat we rekening houden met uw komst (locatie- en, caterings kosten) Afmelden kan via Ilse Braun.

 

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al uw inhoudelijke en commerciële vragen

Daphné Debaenst
stuur een e-mail

Voor al uw praktische vragen 

Ilse Braun
stuur een e-mail