Anouk Doore & Erik Michels

Over duurzaam presteren op individueel en collectief niveau

Anouk en Erik ondersteunen bedrijven met het verankeren van duurzaam presteren in de werkcultuur. Dit doen ze op basis van hun ervaring in zowel (top)sport als business, aangevuld met onderbouwde inzichten uit positieve psychologie, werkgeluk en methodes om tot gedragsverandering te komen.

Anouk Doore studeerde Sociale & Culturele Agogiek & Economie en werkte meer dan 10 jaar als consultant en manager in grote en kleinere consultingbedrijven. In de loop van de jaren evolueerde ze van audit naar proces-, kwaliteits- en organisatiemanagement, waarbij ze bruggen bouwde tussen processen, systemen en mensen, met duurzame transformaties als rode draad.
Daarnaast is ze een van de weinige landgenoten die ski-alpinisme beoefende op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk… Ski-alpinisten beklimmen bergen en skiën ze af. Als enige Belgische vrouw eindigde ze in de top 5 van La Grande Course (criterium van zwaarste internationale ski-alpinisme wedstrijden). Momenteel helpt ze enerzijds mensen hun sportieve dromen te realiseren, anderzijds ondersteunt ze bedrijven met trajecten op maat bij transformaties naar gezonde denkpatronen en bijgevolg duurzame gewoontes. Ze is ervan overtuigd dat lichaam en geest met elkaar verweven zijn.

Erik Michels is doctor in de wetenschappen en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de biofarmaceutische industrie, als business coach én als fervent ultraloper. Hij besloot in 2020 een andere weg in te slaan en zijn passie voor smart peak performance te volgen. Als ultraloper liep en won hij races in de bergen tot 300+km. Als trainer en mental coach begeleidt hij andere ultralopers om hun doelen op een verantwoorde manier te realiseren. Als business coach begeleidt hij zowel leidinggevenden in vooruitdenkende bedrijven als hun teams in het ontwikkelen van hun regeneratief leiderschap en "ultra-mindset", die hen in staat stelt om op een duurzame manier hun ambitieuze doelen te behalen en ook gezond en gelukkig te blijven.